Lemon Liver Cleansing

30-scaled.jpg

Det er best å drikke løsningen på tom mage, umiddelbart etter forberedelsen. Gjennomsnittlig behandlingstid er fra 1 til 10 dager. Deretter blir det gjort en pause i 20 dager. Det anbefales å utføre en slik terapi 3-4 ganger i året.
Video gjennomgang om bruk av en løsning av brus med sitron, samt trinnvis forberedelse av væske med brus, sitronsaft og honning.
Soda bad
Bading med tilsetning av natriumbikarbonat hjelper ikke bare med å rense porene i kroppen av giftstoffer, men også fjerne skadelige stoffer fra leveren. Behandlingen utføres i henhold til følgende prinsipp:
Drikk 1 kopp myntete, det forbedrer kroppens rensing.
Hell litt mer enn halvparten av det varme vannet inn i badekaret og tilsett 50 g natron. Husk at du ikke kan overskride den angitte doseringen, ellers vil huden bli veldig tørr.
For å øke effekten, legg til en håndfull havsalt til vannet.
Ta et bad i 25 minutter.
Den gjennomsnittlige løpet av brusebadterapi er fra 8 til 10 dager. Du kan bruke dem opptil 6 ganger i året.
I videoen snakker Nikolai Peychev om fordelene med kroppen av sodabad.
Anbefalinger Neumyvakina behandling for brus
Samtidig bør du alltid drikke brus. Dette stoffet blir tilsatt til varmt vann (0,5 ts per 250 ml). Antall mottakelser av brus bør ikke overstige 2 ganger per dag. 3 dager før behandlingsstart, bytter de til en spesiell drikking. For å gjøre dette, drikke bare fersk eplejuice. Pakket drikke fra butikken i dette tilfellet vil ikke fungere, fordi det inneholder mye sukker og tilsetningsstoffer. All denne tiden skal utføres rensende enemas (for 1 liter varmt vann 1 ts. Soda). På den siste dagen i prosedyren, bør du drikke en drink fra 200 ml olivenolje og 4 ss. l. sitronsaft.
Den berømte professoren Neumyvakin mente at i løpet av en dag akkumuleres nesten 800 g giftstoffer og andre stoffer som er skadelige for kroppen i menneskekroppen. For å forhindre leverproblemer må du ta brus. Før du begynner behandling, bør du forsiktig forberede. For denne 7 dagene må du bare spise vegetabilsk mat, foretrekker grønnsaker grønne.
Figur 3 – Lemon soda – terapeutisk hjelp til leversykdommer.
Soda med tilsetning av sitron hjelper med å rense blodet, noe som bidrar til å normalisere leveren. Ved hjelp av denne oppskriften er toksiner avledet, noe som er spesielt viktig i smittsomme sykdommer. Det bidrar til å kvitte seg med slimhinnene og slimhinnen i ulike leversykdommer. Sitron inneholder en stor mengde askorbinsyre (vitamin C) som styrker immunforsvaret.
Ta en middels sitron og klem juiceet i en separat beholder. For å gjøre denne prosedyren raskere, plasser den i kokende vann i noen minutter. Juice vil bli presset mye bedre.
Rør 1 ts. brus i et glass varmt vann. Tilsett litt honning eller sukker etter smak.

scroll to top