Leversoda behandling: resept for kreft, hepatitt, cirrose, Neumyvakin behandling

29-scaled.jpg

Leveren er en av de største organene i menneskekroppen. Massen er mer enn 2 kg. Leveren bidrar til å oppløse karbohydrater, proteiner og galle, samt distribuere dem til andre fordøyelseskanaler. Kroppen bidrar til fjerning av skadelige mikroorganismer, toksiner og andre nedbrytningsprodukter. Med problemer i leverfunksjonen kan du bruke verktøy basert på brus.
Figur 1 – En løsning av brus for å gjenopprette leveren.
Essensen av metoden og indikasjoner
Soda har en antimikrobiell effekt. Dette stoffet fjerner natrium og klor, mens du forlater kalium i kroppen. Leversoda har en utbredt antiinflammatorisk effekt. Dens bruk bidrar til utviklingen av leukocytter og lymfocytter. Soda hjelper rens leveren av skadelige stoffer, bidrar til å forbedre blodstrømmen og fjerner steiner.
I videoen snakker den berømte professoren Neumyvakin om fordelene med brus.
Soda har gode antimikrobielle egenskaper.
Figur 2 – Hjelp med sykdommen – natron.
Forstå at leveren mislyktes, kan du av følgende grunner:
vekttap;
nervøsitet;
menstruasjonssykdommer;
skinn av huden;
Følelse av overbefolkning i leveren og magen;
smertefulle opplevelser under høyre side;
en sterk økning i temperaturen;
utslett på huden (papillomer, etc.);
peeling og rødhet av hendene;
kløe i huden;
farger tungen i en crimson fargetone;
sterkt forstørret mage på grunn av væske akkumulert i den.
Hvis det er minst ett av symptomene ovenfor, er det nødvendig med øyeblikkelig legehjelp. Men som hjelpemedisin kan du bruke brusbaserte produkter.

Kontra
Soda kan ikke brukes til personer med magesår og duodenalt sår. Dette kan forårsake blødning og andre forverringer av sykdommen. Det er ikke tillatt å bruke brus av gravide og ammende kvinner, samt av barn som ikke har blitt 13 år gamle.
Behandling i ukontrollerte doser anbefales ikke. Ellers kan nivået av alkali i kroppen øke, da fører det til svakhet i hele kroppen, hodepine, kvalme og svimmelhet.
Ikke overskyt mengden brus til terapi.
Det bør også tas hensyn til den individuelle overfølsomheten til organismen.
Opptaksregler
Leveren er et organ som kan regenerere (regenerere). Selv om den inneholder mindre enn halvparten av de friske cellene, kan leveren fungere normalt.
Natriumbikarbonat er kun skadelig for leveren hvis det tas i store mengder. Ikke drikk for varm løsning, så vel som en løsning med høy konsentrasjon av brus.

scroll to top