Måter å behandle hepatitt C med brus og sitron

26-scaled.jpg

Mange mennesker er interessert i om det er mulig å drikke brus med hepatitt C. Behandling med folkemidlene har i de fleste tilfeller hatt en svært effektiv effekt på det syke organet. Men natriumbikarbonat kan påvirke magen og bukspyttkjertelen negativt, så det er viktig å vurdere hvordan du skal bruke soda med hepatitt C, om det er kontraindikasjoner og bivirkninger.
Virkemekanisme
Legene mener at bruk av antivirale og antiinflammatoriske stoffer ikke er nok for en komplett terapi av leveren. Det er nødvendig å fjerne det syke organet av akkumulerte toksiner som øker den giftige belastningen på leveren som er berørt av et viruspatogen. Derfor har kokepulver lenge blitt brukt av pasienter til å rense det indre organet.
Natriumbikarbonat har en rekke medisinske egenskaper:
virker som en katalysator i ferd med eliminering av toksiner;
forbedrer galleflyten;
hindrer skadelige virkninger av virusceller på hepatocytter;
reduserer risikoen for komplikasjoner;
har en immunmodulerende effekt.
Det er viktig å forstå at for å unngå katastrofale konsekvenser, kan brus bare brukes etter konsultasjon med en spesialist. Kun en lege kan ordinere riktig behandling, gitt sykdommens alvor og de fysiologiske egenskapene til pasienten.
Behandling med brus bør bare betraktes som en adjuverende terapi, fordi dette stoffet ikke bekjemper det forårsakende middelet for virusinfeksjon. Ikke glem viktigheten av medisinering for hepatitt C.
Hvordan drikker du soda?
Før du begynner behandling med brus, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse på en spesialisert klinikk for å utelukke noen form for kontraindikasjoner til bruk av natriumbikarbonat.
Leveren må være forberedt på behandlingsprosedyren. Du må følge disse reglene:
ernæring bør være balansert og vanlig, uten å måtte overeat;
Spis bare grønnsaker og frukt;
begrense stresseffekter om mulig
drikke om dagen minst 1,5 liter vann;
Ikke spis etter 18.00.
Det er flere måter å bruke brus mot hepatitt. Noen av oppskriftene bør vurderes:

Det vil ta 1 middels stor sitron og 1 ts. soda. Sitronsaft må legges til natriumbikarbonatpulver. Rør ingrediensene grundig. Folkemedisin må være full, umiddelbart etter forberedelsen. Det anbefales å ta medisinen en gang daglig i tom mage en halv time før måltider. Du må drikke brus med sitron i 3 dager, og da bør du ta en pause. Det er viktig å huske på at sitron i hepatitt C er irriterende for magen, noe som kan føre til en forverring av samtidige kroniske lidelser i fordøyelsessystemet. Derfor anbefales det ikke å selvmiljøere. Rådfør deg først med lege for råd.
Soda for hepatitt C brukes også som en vandig løsning. I et glass kokt vann må du legge til 1 ts. natriumbikarbonat. Verktøyet anbefales å ta tre ganger om dagen i 10 dager.
Det er nødvendig å huske at natroner har en rekke kontraindikasjoner:
aldersgruppe opptil 12 år;
graviditet og amming
sykdommer i mage-tarmkanalen.
Men man bør heller ikke utelukke den individuelle intoleransen av det aktive stoffet og en rekke andre fysiologiske egenskaper, noe som indikerer at det ikke er mulig å bruke natriumbikarbonat for å bekjempe insidens sykdom.

scroll to top